Praktische Informatie

car placeholder

Autohandel Janssens

Dé autospecialist van de Kempen!

2007

Een wagen kopen is voor ieder persoon steeds een heel persoonlijke ervaring. Bij Autohandel Janssens in Brecht maken we ons sterk dat we elke klant een persoonlijke behandeling kunnen bieden. Ons assortiment beslaat een selectie van verschillende merken en typen wagens voor steeds een faire en competitieve prijs.

Ons volledig assortiment

Verkoop en openingsuren

Autohandel Janssens is steeds telefonisch beschikbaar op 0477 60 79 52 om een afspraak te maken voor verkoop. Toch liever via e-mail? Gebruik dan het formulier op de pagina van de respectievelijke wagen om meer informatie aan te vragen.

Afspraken om de wagen te kunnen bezichtigen kunnen gemaakt worden met bovenstaande telefoonnnummer. Regelmatig zijn afspraken ‘s avonds vanaf 20u en ’s zondags mogelijk.

Overname & Onderhoud

Bij een normale particuliere verkoop is een eventuele overname van uw oude wagen steeds bespreekbaar. Informeer hier zeker over tijdens de verkoop van uw nieuwe wagen!

Al onze wagens jonger dan 10 jaar hebben bij een particuliere vekoop steeds een garantietermijn. Deze termijn is in functie van de totale leeftijd van de wagen. Dit is per wagen verschillend. Informeer hier zeker over tijdens de verkoop van uw nieuwe wagen.

Verhuurdienst

Wij werken momenteel aan een verhuurdienst. Deze is momenteel nog niet beschikbaar. U kunt hier later meer informatie vinden over deze dienst.

Ons aanbod

Laatste nieuwe zoekertjes

17

Website gerealiseerd door Jan Janssens